Festival

Učešće na Festivalu srpske trpeze u Skadarliji

FESTIVAL SRPSKE TRPEZE

Krajem avgusta pozvani smo od strane organizatora da uzmemo učešće na ovom prelepom Festivalu srpske trpeze. Festival srpske trpeze je održan 18. septembra 2021, godine u čuvenoj Skadarliji u Beogradu.

Prelepa lokacija za ovakav Festival, sa velikim brojem veoma kvalitetnih izlagača, meću kojima smo se osećali kao u Ligi šampiona.

Bilo je tu izlagača iz cele Srbije, ali i iz okruženja. Svako je predstavio ono najbolje što ima u ponudi. Čak su se i restorani iz Skadarlije takmičili u spremanju specijaliteta. Odlična organizacija.

Festival

Zašto smo izabrali baš ovaj Festival?

Iako smo imali nekoliko ponuda za učešće na festivalima tog dana. od kojih dve iz Beograda i jedna iz Smedereva, ipak smo se odlučili za učešće na Festivalu srpske trpeze. 

Jedan naš veoma drag i ugledan prijatelj preporučio nas je organizatoru Festivala kao SPECIJALISTE za pravljenje KULENA i SREMSKIH KOBASICA, Čarolije iz pušnice, iz Kuzmina, što se ispostavilo kao odlična ideja. Čuli smo se i prilično jednostavno dogovorili uslove. Veoma su fleksibilni, nije bilo potrebe za rigidnim uslovima koji mnogo ograničavaju učesnike u svakom pogledu. Bilo im je drago što mogu da sarađuju sa nekim ko je prepoznat kao odličan i veoma ukusan brend. Mi smo čuli mnogo lepih stvari o ovom festivalu, kao i to da je veoma posećen, što je nama svakako olakšalo posao pri donošenju odluke.

  • Lokacija fantastična – Skadarlija je prelepa ulica koja odiše duhom tradicije koja može da privuče posetioce koji znaju da cene kvalitetne srpske kulinarske specijalitete,
  • organizacija odlična – svaki detalj je pažljivo predviđen, a čak i ako bi se dogodilo nešto nepredviđeno, organizatori su to sa lakoćom rešavali,
  • organizatori fleksibilni – lakoća dogovora sa organizatorima oko uslova učešća na festivalu od lokacije štanda, preko izgleda štanda i mnogih drugih sitnih veoma važnih stvari, pa do cene kotizacije.

Osetili smo ogromnu želju organizatora da ovaj festival bude nešto posebno, i bio je.

Što bi se reklo „Svi uslovi za uspešno izlaganje naših Čarolija iz pušnice su bili ispunjeni!“ 

I čarolija je mogla da počne…

Spremni

Kako smo prošli na festivalu?

Dovoljno je reći da smo oborili sve rekorde na svojim učešćima na festivalima.

Ovaj festival za nas je bio mesto gde smo upoznali mnogo divnih ljudi koji su došli da čuju šta mi to pravimo, kako pravimo i naravno da probaju naše čarolije.

Naravno, veliko oduševljenje kvalitetom naših proizvoda je rezultiralo i ogromnom potražnom za našim čarolijama, odnosno kupovinom.

Svi parametri pokazuju da je ovo za nas bio neverovatno dobar festival na kome smo postigli ogromne uspehe, i na koji ćemo se svaki sledeći put veoma rado odazvati.

I onda Studio B

Navala

I...šlag na torti...intervju za Studio B

Naše čarobne proizvode možete kupiti preko bašeg Web šopa klikom na sledeći LINK

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.