Dobrodošli!

Kako smo počeli

Naša porodica pravi domaće suvomesnate proizvode već generacijama unazad za svoje potrebe. Imamo farmu svinja, koje prodajemo klanicama, a pored toga se bavimo i ratarstvom. Nikada nismo razmišljali o nama kao proizvođačima suvomesnatih čarolija. 

Ovako je nastao naziv Čarolije iz pušnice

Međutim, kako to obično biva, da ono što nisi planirao, upravo to se sasvim slučajno pretvori u nešto izuzetno. Jednom prilikom su nas prvi put posetili neki prijatelji iz Beograda. Kako to običaj nalaže, počastili smo ih onim što imamo, a to je suvo meso. Dočekali smo ih sa ovalom punim lepo naslaganim suvomesnatim čarolijama, koje su tako lepo mirisale, da su oni već s vrata počeli da se pitaju šta je to što ima tako lep miris. Naravno, već sa prvim zalogajem njihovo oduševljenje je bilo takvo da nisu mogli da ga zadrže za sebe. Prva rečenica, jednog od njih bila je: „Vi treba da pravite ove čarolije iz pušnice za prodaju“. Tako je i nastao naziv našeg brenda, na koji smo veoma ponosni. Ta njihova rečenica je ostavila takav trag u našim mislima, da smo od tog trenutka razmišljali o pokretanju nečega za šta je bila potrebna velika hrabrost, s obzirom na stanje u našoj državi i kupovnu moć stanovništva.

U tom periodu je i cena svinja bila jako niska, tako da nam je to mnogo pomoglo u donošenju odluke o budućem poslovnom poduhvatu, koji će nam svima izmeniti živote iz korena.

Satisfakcija

Mnogo energije i truda ulažemo u ovaj posao, ali na kraju dana i uživamo u plodovima našeg rada. Najveća satisfakcija je kada o nama kupci pričaju svojim prijateljima i rodbini, kao o proizvodima koji su vrhunskog kvaliteta i koje moraju probati.

Pušnica

Predstavljanje na YOUTUBE- u

Poseban izazov, naročito ako nemate iskustva u tome

Naš kvalitet

Tajna uspeha

Ne štedimo na kvalitetu. Naši proizvodi su napravljeni od najkvalitetnijih delova mesa svinja sa naše domaće farme. Te svinje su prve klase, i imaju najkvalitetnije, ali i najskuplje meso. Od začina stavljamo samo kuhinjsku so, papriku, beli luk i biber. Pravimo ih strpljivo na stari tradicionalan način, kao što su to radile i naše deke i bake. Kupci nam stalno govore da samo zadržimo kvalitet, i da će to tržište prepoznati i ceniti. U pravu su. 

Naša prednost

Čaroban začin

Pretpostavljamo da sa nestrpljenjem čitate ovaj tekst u nadi da ćete saznati za neki senzacionalni začin koji naše proizvode čini čarobnim. E pa, taj začin je ogromna ljubav prema suvomesnatim proizvodima, ali i pravljenju tih proizvoda. Svako jutro se budimo i svako veče idemo na spavanje sa mišlju kako da poboljšamo kvalitet naših proizvoda, ali i našu uslugu. Želimo da o nama kupci pričaju najukusnije priče.

Prepoznat kvalitet

Kako smo dobili zlatne medalje za kvalitet

Ne tako davno, 2019. godine, imali smo priliku da ugostimo neke poznanike iz Novog Sada.

Opet smo po starom dobrom običaju goste počastili našim tada još uvek ne tako čuvenim Čarolijama iz pušnice. Bilo je zadovoljstvo slušati njihove zadovoljne uzdahe prilikom degustiranja kulena, kobasice i slanine. Često nisu mogli da dođu do daha. Kada su napokon malo udahnuli svež seoski vazduh, došli su do jednog njima u tom trenutku veoma racionalnog zaključka. Predložili su nam da odnesemo uzorke naših proizvoda na Međunarodni sajam poljoprivrede koji se tih dana održavao u Novom Sadu, na ocenu kvaliteta. Kazali su nam da je to način da i mi shvatimo kakve proizvode pravimo. „Zašto da ne?“ – zaključili smo. Prijavili smo se i odneli uzorke naših proizvoda, ne očekujući ništa posebno.

 

Međutim, kroz nekoliko dana nas je telefonom pozvala prijatna radnica Sajma, i upitala nas da li možemo da prisustvujemo dodeli nagrada za kvalitet, koja će se održati kroz desetak dana. Začuđeno smo pitali otkud to da nas zovu, a ona je opet prijatnim glasom odgovorila da su sva četiri naša proizvoda nagrađena ZLATNIM MEDALJAMA ZA KVALITET, i da bi bilo jako lepo kada bismo mogli da prisustvujemo uručenju nagrada. Neverovatna vest koja nas je sve ostavila u čudu, ali ne i naše poznanike iz Novog Sada koji su nam predložili da učestvujemo. To je bila velika nagrada za naš trud, ali i ključ koji će nam kasnije otvoriti mnoga vrata, ali i srca.  

Maja Erak
Maja Erak
14/02/2021
Najbolji 👍
Aleksandar Milenkovic
Aleksandar Milenkovic
29/01/2021
Kulen u kati fantazija! Kobaje su isto odlicne ali kulen u kati je neverovatan. Isplatilo se skoro mesec dana cekanja! 🙂 Preporuka!
Dragan Vjetrovic
Dragan Vjetrovic
01/01/2021
Fenomenalan kvalitet proizvoda,posvecenost ljudi na pravoj i kvalitetnoj proizvodnji
Zoran Vjetrovic
Zoran Vjetrovic
07/12/2020
Vrhunski kulen, kobasica, slanina. Sve preporuke
MKC
MKC
13/11/2020
Odusevljena sam, profesionalci, pedantni i posteni

Porodica

Naši čarobnjaci

Glavni čarobnjak
Branislav
Čovek koji pravi ove predivne Čarolije.
Veliki šef
Verica
Sve radi, Sve nadgleda. Ništa ne prepušta slučaju.
Radi Sve što treba
Srđan
Pomaže u pravljenju, ali se bavi i marketingom i prodajom.

Sve je lako kada imate kako

Kako do naših Čarolija

Trenutno postoji tri načina kako možete doći do naših Čarolija iz pušnice. Najlepši je treći način…