B92

„Plodno i rodno“ TV B92

Bio je to dan kao i svaki drugi. Trči tamo, trči vamo. Posla na sve strane. Tako je to kada se bavite poljoprivredom. Seoske zvukove je u jednom trenutku prekinuo zvuk zvona mobilnog telefona. S ove strane ja, a sa druge prijatan glas koji mi saopštava da je naš veoma zadovoljni kupac, da radi na TV B92, i da bi voleo da pošalje ekipu da naprave reportažu o nama. Kaže da su i on i njegove kolege oduševljeni našim Čarolijama iz pušnice i da bi voleli da naprave prilog o nama, naravno ako se i mi slažemo sa idejom. Velika čast nam je ukazana samim pozivom i predlogom, tako da nije trebalo ni čitav sekund da prođe da bismo dali potvrdan odgovor. Lako smo se dogovorili, i kroz par dana ekipa emisije „Plodno i rodno“ je već bila kod nas. Nije bilo jednostavno biti ispred kamere i pričati o nečemu što radiš, a da se bar u nekom trenutku (ili više puta) ne zbuniš.

Krenuli smo od pušnice, gde počinjemo da pravimo naše Čarolije. Delove priloga možete pogledati u video materijalu ispod.

Zatim prelazimo na mesto gde se naše Čarolije suše, prirodnu promaju. To je čardak specijalno preuređen za ove namene. Lep opis možete pogledati ispod.

Nakon čardaka prelazimo u prostoriju sa nešto slabijom promajom, gde sazreva naša ukusna slanina. Ne bismo trošili reči, bolje je da i sami pogledate kako to izgleda u videu ispod.

Drago nam je što kupci znaju da poštuju kvalitet, i da su spremni da plate i više ako treba, samo da dobiju ono što žele. Naravno, naše tržište nije Srem (ili jeste ali malim delom), jer u Sremu svaka ili svaka druga kuća pravi suvomesnate proizvode za sebe i po svom ukusu. Za sve ostale tu su Čarolije iz pušnice.

Naše proizvode možete kupiti OVDE.

Ceo prilog o nama na TV B92 možete videti na ovom LINKU

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.