Čarobna ekipa

Prvo učešće na festivalima hrane

U junu 2021. godine smo učestvovali na predivnom festivalu hrane i vina pod nazivom „Good Food and Wine Festival„, na Savskoj Promenadi u Beogradu.

Lep ambijent novog naselja i rečna obala su doprineli da ovaj festival bude prvi na kojem smo uzeli učešće. Nismo se pokajali. Naprotiv, bilo je to jedno zaista veliko i divno iskustvo. Odlična organizacija, veoma prijatni organizatori i sam prostor na kojem je festival organizovan su na nas delovali tako da smo se odmah dogovorili da učestvujemo i na sledećem ovakvom festivalu. 

Iako je festival trajao od podneva pa do 22 časa, i delovao na nas pomalo fizički iscrpljujuće, to nije uspelo da skine osmehe sa naših lica tog dana. Zbog toga je naš štand bio jedan od najposećenijih, na koji su se posetioci vraćali po nekoliko puta.

Naš prvi intrvju za TV

Naš prvi intervju na nekoj od TV stanica je intrvju koji smo dali simbolično za AGRO TV. Ekipa sa ove televizije je ekipa vrhunskih profesionalaca na čelu sa veoma prijatnom voditeljkom, koja je znala da postavi prava pitanja čiji odgovori će za kratko vreme objasniti gledaocima suštinu našeg poslovanja, kako smo došli na ideju za ovim poslom, ali i kako smo dobili zlatne medalje za kvalitet naših proizvoda na Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu.

Čitav intervju možete pogledati ispod.

Fotografije sa festivala

Čarobna ekipa


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.